iPhone 7 – 32GB, 128GB, 256GB – informatie, prijzen en uitleg (2023)

iPhone 7 – 32GB, 128GB, 256GB – informatie, prijzen en uitleg (1)De iPhone 7 is de opvolger van de 6S (plus) en is gepresenteerd op 7 september 2016. Op deze pagina kun jij alle informatie over dit toestel van Apple vinden van hardware, software, design, kleuren, capaciteit tot de goedkoopste smartphone abonnementen.DeiPhones uit de 7 serie hebben methun 4,7-inch scherm een resolutie van 1334x750 pixels enzijn volledig stof- en waterdicht volgens de IP67 standaard. De processor van de iPhone 7 is sterk verbeterd waardoor dit toestel tot 40% sneller is dan zijn voorganger, de 6S. De 7 is sinds 16 september 2017 verkrijgbaar deze website, via de toestel- en abonnementenvergelijkers.

iPhone 7 aanbiedingen vergelijken

De iPhone 7 is een erg populaire telefoon. Vooral de gitzwarte (jet black) uitvoering is erg in trek bij ons publiek, net als de zilveren versie. Let wel op dat de gitzwarte kleur alleen verkrijgbaar is in 128GB of 256GB versie, iets wat trouwens ook geldt voor de rode kleurvariant, die later (in 2017) op de markt is gekomen (bij de uitgifte van de RED edition). Vergelijk hieronder de goedkoopste iPhone 7 abonnementen die er op dit moment zijn.

De informatie over deze geweldige smartphonegaat verder onder de vergelijker.

 • Kies uitvoering:
 • iPhone 7 32GB
 • iPhone 7 128GB
 • iPhone 7 256 GB

iPhone 7 32GB

iPhone 7 128GB

iPhone 7 256 GB

Verschillen tussen de iPhone 7 en 6S

Er zijn tal van verbeteringen tussen de iPhone 7 en zijn voorganger, de iPhone 6s. Qua design is de 7 niet immens veranderd ten opzichte van de 6s. Echter is de vorm van de camera veranderd en lopen er geen horizontale antennelijnen meer over de achterkant van het toestel. Beide toestellen hebben een resolutie van 1334 bij 750 pixels en een HD Retina display van 4,7 inch. Tot zover de overeenkomsten tussen de iPhone 7 en de 6S. Hieronder staan de wijzigingen in de hardware, camera, design, kleuren, waterdichtheid, koptelefoons en opslagcapaciteit.

A10 processor, weer een stapje hoger

De iPhone 7 beschikt over een A10 Fusion chips met 4 efficiënte cores waardoor dit toestel veel sneller is dan de 6S smartphone van Apple. Om precies te zijn: 40% sneller. Daarnaast is het toestel maar liefst twee keer zo snel als de gewone 6 met de A8 chip.

iPhone 7 – 32GB, 128GB, 256GB – informatie, prijzen en uitleg (2)

Volledig waterdicht

De 7 is Apple's eerste volledig waterdichte smartphone. Deze smartphone voldoet aan de IP67 standaard van waterdicht en stofdichte toestellen. Je kunt dezeApple telefoonvoor maximaal 30 minuten 80 centimeter onderwater houden.

Nieuwe Lightning AirPods en adapter

Op de iPhone 7 is de 3,5mm headphone jack verwijderd, waardoor standaard hoofdtelefoons niet meer in te pluggen zijn. Dit nieuwe toestel wordt geleverd met lightning AirPods en een adapter om traditionele 3,5mmheadphone jacks alsnog aan te kunnen sluiten. De reacties op de nieuwe AirPods zijn wisselend. Apple vertrouwt erop dat dit de weg zal zijn naar vernieuwing en verandering. Net zoals de verdwijning van de cd-rom drive bij de MacBook maakt Apple met de verdwijning van de 3.5 mm hoofdtelefoonaansluiting een gedurfde stap.

Sterk verbeterde camera

De ingebouwde camera is sterk verbeterd. De camera is nog meer aanwezig op de telefoon en steekt iets verder uit. Er is optische stabilisatie en tot drie keer langere exposure aanwezig op het toestel. Ook het diafragma en de flits zijn er positief op vooruit gegaan. Zo heeft deze smartphoneeen 4 LED's die zorgen voor 50% meer lichtopname tijdens het maken van een foto. Ook de selfiecamera is nu 7 Megapixel (ten opzichte van 5 Megapixel op de 6S).

De 7 Plus variant heeft een dubbele camera gekregen,die beschikt over 12 MP camera's.

iPhone 7 – 32GB, 128GB, 256GB – informatie, prijzen en uitleg (3)

Nieuwe homeknop

De homeknop op zowel de 7 als de 7 Plus is compleet vernieuwd. Hij is niet meer, zoals bij de6S en de vorige modellen, in te drukken. Vanaf nu reageert hij op lichte druk en reageert hij met een lichte trilling terug. Apple heeft deze zogenoemde 'Force Touch' al eerder geintroduceerd op de MacBooks. De eerste gebruikers reageerden verrassend, maar zeiden dat het wel even wennen was.

iPhone 7 – 32GB, 128GB, 256GB – informatie, prijzen en uitleg (4)

De beschikbare kleuren...

De Apple iPhone 7 is net als de 7 Plus beschikbaar in vijf verschillende uitvoeringen/kleuren: jet black (gitzwart), zwart, zilver, goud en roségoud, waar later nog de kleur rood bij is gekomen; het totale aantal kleuren is daarmee uiteindelijk op zes gekomen.

Hieronder volgt een korte beschrijving van alle kleuren.

iPhone 7 Gitzwart (Jet Black)

De gitzwarte (Jet Black) versie is alleen beschikbaar voor deiPhones uit de 7 seriemet 128GB en 256GB. De kleur wordt aangebracht in negen verschillende stappen waar Apple designer Jony Ivy bijzonder trots op is. Van het 3D polijsten van het frame , het dopen in een antioxidantie tank, opschuren totdat de oppervlakte poreus is tot het dopen van het toestel in een magnetisch bad.

iPhone 7 Matzwart (Black)

Matzwart is erg in trek bij de mannen. Deze kleur geeft de7-smartphone een stoere uitstraling en is bovendien goed beschermd tegen krassen. Vuil en viezigheid is daarnaast ook niet snel te zien om een zwart toestel. Al met al is matzwart een populaire kleur.

iPhone 7 Zilver (Silver)

De iPhone 7 in het zilver is een mooie optie als je voor een veilige kleur wilt gaan. Deze kleurpast goed bij diverse hoesjes en is daarom populair bij vele klanten van ons. Bovendien is de iPhone 7 zilver bijna nooit uitverkocht en altijd uit voorraad leverbaar.

iPhone 7 Goud (Gold)

De iPhone 7 Goud is voor de meeste mannen toch iets te fancy. Daarintegen zijn de vrouwen er dol op. Veruit de meeste klanten van ons, die de 7 in het goud bestellen, zijn vrouwelijk. De kleur is goed aangebracht en kras- en slijtvast.

iPhone 7 Roségoud (Rose Gold)

De iPhone 7 Roségoud is veruit de populairste kleur van de 7 familie. Uit een poll die hebben uitgevoerd op iPhone.nl kozen ruim 500 mensen voor deze kleur als favoriet. De kleur is voor het eerst geintroduceerd opde MacBook en heeft zijn weg nu gevonden naar de iPhone 7en 7 Plus. En tot slot,welke kleur vind jij het mooist...?

De opslagcapaciteit waar je uit uit kiezen

Er is de keuze uit 3 verschillende variaties op het gebied van opslagruimte/geheugencapaciteit: 32GB, 128GB en 256GB (gelijk aan de hoeveelheid opslagruimte van de 7 Plus smartphone). De vuistregel is hoe meer gigabyte op je toestel, hoe duurder het toestel in de aanschaf is. Wil je liever een toestel met 64GB aan opslagruimte, ga dan voor een toestel uit de 8 en/of X series.

De belangrijkste eigenschappen/specificaties van deze Apple smartphone van 2016

De belangrijkste smartphone eigenschappen nog even samengevat:

 • Snelle A10/M10 chips met 4 cores
 • IP67 stof en waterdicht
 • Volledig nieuw ontworpen behuizing
 • Lightning AirPods meegeleverd
 • Sterk verbeterde camera
 • Siri Always On
 • Inmiddels in6 kleuren verkrijgbaar
 • 32GB, 128GB en 256GB opslagcapaciteit!

Bekijk alle specificaties van de iPhone 7

Prijs van een iPhone 7 zonder abonnement (los toestel)

Bekijk hieronder de 3 tot 5 beste prijzen voor een los iPhone 7toestel,en vind jouw ideale toestel deal op iPhone.nl. Wees slim en gebruik de lossetoestel prijsvergelijker handig. Klik op meer resultaten om alle prijzen te zien, van alle aanbieders. Of ga naar de iPhone 7 abonnementen, als je deze smartphone juist met abonnement wil hebben (ook met abonnement is dit toestel nog steeds zéér goed te krijgen).

Type

(Video) iPhone 7 – Complete Beginners Guide

(Video) Using the iPhone 7 in 2021 - worth it? (Review)

Geheugen

Staat

(Video) Apple iPhone 7 review

Toestelprijs

€ 10

€ 2500

Kleur

(Video) Apple iPhone 7 review (Dutch)

Liever een refurbished iPhone 7? Ook dat kan, het aanbod is inmiddels goed te noemen.

iPhone 7 – 32GB, 128GB, 256GB – informatie, prijzen en uitleg (5)

Kleuren:

Geheugen:32GB - 128GB

Prijs: Los refurbished toestel vanaf €215.00
Los nieuw toestel vanaf €134.00

Bekijk prijzen met abonnement

Vergelijk toestellen en abonnementen

iPhone 13

 • Abonnement
 • Los toestel

iPhone 13 Mini

 • Abonnement
 • Los toestel

iPhone 13 Pro

 • Abonnement
 • Los toestel

iPhone 13 Pro Max

 • Abonnement
 • Los toestel

iPhone 12

 • Abonnement
 • Los toestel

Alle toestellen vergelijken

 • Abonnement
 • Los toestel
(Video) IPHONE 7 ___32 Gb 128 Gb or 256 Gb Used quantity Available📱 #iphone #used #apple #iphone7

Videos

1. Increase your iPhone iCloud Storage from 5GB to 50GB (All iPhones)
(sakitech)
2. How to Move Photos from Your Iphone to Memory Stick - Flash Drive for ios and Android
(Johnny The Hi Tech Guy)
3. Transfer/Backup content from your mobile device without a PC. YSeaWolf iOS, Type C, Android, PC USB
(GoodClean Reviews)
4. iPad 10.2” Set Up Guide | iPad 7th gen Set Up Manual
(Tech & Design)
5. iPhone SE 2020: alles wat je wilt weten!
(Apple Coach)
6. Mac Mini 2020 - Review
(Coolblue)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated: 04/02/2023

Views: 5824

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.